Welkom bij de digitale start verkoop van Heilaar

 

START VERKOOP
Het is eindelijk zover, we beginnen met de verkoop van dit fantastische plan. Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om een verkoopevenement op locatie te organiseren, zoals we dat normaal gezien graag zouden doen. Via de website, e-mail en per telefoon informeren we u nu graag zo goed mogelijk over dit project. De technische omschrijving is vanaf dit moment beschikbaar; deze zenden wij u graag toe. De tekeningen en prijzen treft u op de site. Ook is het mogelijk om de tekening (en technische omschrijving) van het bouwnummer van uw voorkeur per post te ontvangen. In dat geval kunt u ons een e-mail sturen, o.v.v.  het bouwnummer van uw voorkeur en uiteraard uw adres. Wij zorgen dan dat u de stukken per post ontvangt.

INSCHRIJVEN KAN UITSLUITEND DIGITAAL
Wilt u in aanmerking komen voor één van deze prachtige villa's, schrijft u zich dan nu in middels het digitale inschrijfformulier. U heeft de mogelijkheid om de keuze voor het bouwnummer (of de bouwnummers) van uw voorkeur kenbaar te maken. De inschrijvingstermijn sluit op 5 maart 2021 om 18.00.

VRAGEN
Mocht u vragen hebben of nadere informatie wensen, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag nader en maken desgewenst met alle plezier een (video)bel-afspraak voor u met Lennart van Oosterhout. Ook kunt u uw vragen stellen per email; lvanoosterhout@storimansenpartners.nl. We staan graag voor u klaar!

Inschrijfformulier

Voorkeur voor heilaar woning

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
2021 © PostAds online marketing Breda. Alle rechten voorbehouden.